Yoga

32
photo: Julia Ekman

Yoga med In Full Bloom!

Yoga för mig står för balans, balans mellan kropp, sinne och själ. Du bli starkare, smidigare och lugnare av yoga, får en bättre andning och bättre balans. Man kan ha lättare för att fokusera, att vara i nuet och att njuta mer av livet.

Jag älskar Yoga och allt vad det innebär.

Jag fann yogan under en väldigt hektisk och stressig period i livet och yogan gav mig verktyg till att kunna slappna av, att lära känna min kropp och göra sundare val.

Jag vill dela med mig av detta fantastiska verktyg och den underbara träningsform som yoga är, träning för både kropp och knopp. Jag praktiserar själv Ashtangayoga regelbundet både hemma och hos fantastiska Ulrica på usyoga, sen blir det en del yinyoga, lite acroyoga ibland, hotyoga när jag har möjlighet och lite annat.

 

Jag har klasser i Yinyoga, Yin/yang yoga och Yogaflow.

Du kan boka mig som yoga-PT, till företaget, tjejmiddagen , möhippan/svensexan eller annat event!

Just nu är jag föräldraledig så jag ha inte så många klasser. Jag har några tillfällen med Yinyoga på usyoga i Borås, klicka här för mer info

 

Priser,Yoga:

Yoga PT: 600 kr per timme

Grundligare genomgång på 90 minuter för 950kr

Yoga Grund: 5,5 timmars yoga 3000 kr

Ett yogapass och genomgång vad som passar just DIG på 90 minuter och fyra träffar  på 60 minuter där vi utgår från dina behov. Spara 350kr

Yoga fördjupning: 11,5 timmars yoga 5800 kr

Ett yogapass och genomgång vad som passar just DIG på 90 minuter och nio träffar  på 60 minuter där vi utgår från dina behov. Spara 550 kr.

Yoga på företag eller i grupp med minst 4 personer:  130 kr/pers inkluderat  90 minuters  yoga

Kontakta mig för offert. annika@infullbloom.se

33
photo: Julia Ekman

 

Referenser;

 “Mycket trevlig och duktig yogainstruktör med ett stort kunnande!” -S