Jag håller på att provbaka massa grejer inför alla mina HälsoSmartmat kurser!


Gluten-mjölk och sockerfria lingonscones.

Det är så roligt att utveckla recept och experimentera med råvaror och olika tillvägagångssätt! Det var nåt av det jag tyckte var allra roligast när jag hade bageri!

Tur att jag kan få fortsätta med det nu! Det är en utmaning att göra om mina gamla vanliga recept till en variant som är mer hälsosam, byta ut och minska på sockret/sirapen, byta ut mjölet mot en glutenfri variant och byta ut mjölkprodukter mot andra alternativ.

Har ett gammalt recept på otroligt goda havrekakor med russin, jag har bakat dem på eko ingredienser innan och med råsocker, men efter flertalet försök lyckades jag igår med det perfekta receptet!!


 Njuter idag av gluten och mjölkfria kakor, bakade på kokossocker, där jag dessutom dragit ner på sockermängden en hel del, men precis lika goda blev dem! Så där härligt knaper sega kakor med både russin och tranbär nu. Såå goda till en kopp te!


Ha en härlig lördag!