Hej på er!

Nu händer det massa roliga saker!

Om ett par veckor drar jag igång en ny yogaklass, för nybörjare. Det blir fjärde fasta klassen i veckan som jag leder! Så himla roligt och utvecklande! Mina tre nuvarande yogaklasser har jag på ett helt underbart ställe: Anemone spa. Ett helt otroligt ställe! Klicka in er på länken ovan så ser ni vad jag pratar om!!

Den nya klassen är på Medborgarskolan i Borås.

Jag ska även hålla lite kurser i HälsoSmart mat, där vi kommer testa på massor med nya råvaror, tankesätt och nya sätt att baka. Det blir lite olika teman, matiga mellanmål, smaskiga smoothies och nyttigare fika. Allt kommer vi göra med rena, ekologiska råvaror, inget gluten utan vi kommer använda oss av naturligt glutenfria mjöler. Vi kommer inte heller använda vitt, raffinerat socker utan mer naturliga socker källor såsom dadlar, torkad och färsk frukt, honung, lönnsirap, agave och kokossocker. En del raw food, en del vegan och en del ovo-vegetariskt.

Ska verkligen bli superkul och spännande!!

Du vet väl att DU också kan boka in en HälsoSmart Matkurs med mig?! Jag kommer med råvaror, recept och lite annat och du kommer med vänner, kollegor eller familj och vi håller till hemma hos dig eller hos någon annan.

Perfekt om man är ett gäng som vill göra något kul i hop. Detta går ju även att kombinera med ett litet yogapass om man vill!

Kontakta mig för mer info på

Annika@infullbloom.se

Lite bilder på vad vi kommer göra på kurserna:

 

infullbloom

Olika rawfoodbolla

Olika fröknäcke och smoothies

Olika fröknäcke och smoothies

Smoothiebowls och yoghurt

Smoothiebowls och yoghurt

 

infullbloomchoklad

Chiapudding

Chiapudding

Ännu mer bollar

Ännu mer bollar