Hej på er!

Efter ett väldigt långt uppehåll är nu bloggen igång igen!? Så glad för det!

Efter nästan 9 månaders uppehåll och ledigt från Bloggen känner jag att det finns både lite tid och massor av inspiration att börja blogga lite igen! Jag har ju inte varit så frekvent innan med blogginlägg, hållit det till ungefär 1 inlägg per månad, så kommer det troligtvis bli lite mer frekvent nu…

Finns det nåt gulligare än bebisfötter???< ycket har hänt och mycket kommer hända framöver. I mars 2017 föddes vår underbara lilla dotter, det har känts helt magiskt att hon kom till vår familj? Så all min tid har gått till henne och hennes två äldre bröder såklart! Hon är en "enkel" bebis och vi har sluppit både kolik, kräks och annat jobbigt. Men hon är väldigt mammig och vill helst bara vara med mig ( om jag finns i närheten) vilket är jättemysigt, men kan såklart oxå vara väldigt påfrestande ibland.. (när man bara vill ha 5 min egentid, och har en hysterisk bebis som bara vill till mamma..) 3 barn gör ju oxå sitt, helt plötsligt hinner man inte med nåt längre känns det som… Alltid nån tvätt eller disk eller nån som vill ha hjälp med nåt.

Men jag har verkligen unnat mig att njuta av denna lilla unge till fullo! Det är jag glad för! Lite mindre tid för yoga, meditation och skapande av nya recept har blivit kontentan av det, men den tiden kommer, fortare än man anar!

2017 handlade oxå mycket om stora beslut som vi funderat på länge och som vi gjorde verklighet av. Dessa beslut handlar helt om vårt liv och vilken riktning det tar under 2018.

Kommer berätta mer i kommande inlägg, men jag kan ju avslöja att vi blev trötta på det här “ekorrhjulet” vi ändå levde i och såg andra familjer som vågade göra grejer som vi gjorde innan barnen som vi blev så inspirerade av! “-Vi säljer skiten och drar!” sa vi, och sagt och gjort! Nu har vi sålt “skiten” och nu drar vi snart!!!

Våga följa hjärtat och våga vara sann mot dig själv! Det är bara DU som kan förändra ditt liv!!! Det är bara DU som skapar negativa tankebanor i ditt huvud som blir till hinder för att inte kunna/vilja göra det du innerst inne vill. Självklart kan din familj och din livssituation vara avgörande i om och hur din plan går att genomföra, men oftast går det om man modifierar det hela lite! Våga släppa taget!! Lita på dig själv, tro på dig själv.