Hej på er!

Tiden för avresa närmar sig och vi packar och packar, rensar, skänker och slänger.
Jobbigt men också väldigt, väldigt skönt att verkligen göra en storrensning. Det behöver man definitivt göra oftare!

Flyttlådor överallt!

 

Med betoning på överallt…..

Vi har ju efter mycket funderande hit och dit och en stark längtan att resa och vara lediga en längre tid med barnen, kommit fram till att vi skulle sälja vårt älskade hus. Ett stort och svårt beslut, men när vi väl bestämt oss känns det bara SÅ rätt!!

Nu flyttar vi ur huset om några veckor för att sedan spendera 3 månader på resande fot i Thailand och Bali.

Hur mycket grejer har man…..??!

Så som sagt, mycket packande då vi röjer och rensar ur ett helt hus med vind, källare och garage/förråd…. och samtidigt packande för 3 månader i värmen med tre barn!

Packar pussel till resan!

Och det här med att packa.. egentligen behöver man kanske inte så mycket saker, men med tre barn blir det ändå en del. Det här med att välja vilka leksaker, spel, pussel osv. som kan få följa med, sen får det ju inte heller vara för stora saker.

Vi har gjort så att de två stora barnen fått varsin liten låda att ha i rummet i ett par veckor, så kan de lägga ner saker de vill ha med sig i lådorna och byta ut om de ångrar sig och får saken inte plats i lådan då är det alldeles för stort. Så det har blivit mycket ändrande och flyttande i de små lådorna, men då hinner de också verkligen fundera på vad de vill ta med sig och hur mycket plats sakerna tar.

Pussel kom jag på att man kan lägga ner i en plastpåse, så försvinner den stora otympliga lådan. 🙂

Har ändå hunnit med lite yoga mellan varven, (med betoning på lite, men bättre än inget..)

Lite utomhuslek i snön har vi också hunnit med 🙂

Ha en härlig vecka!

Kram 🙂