Måste ju uppdatera er om Bali innan skolavsnittet. Har väldigt dåligt internet här, så det tar sin tid med blogginlägg?

Nu har vi varit på Bali i två veckor, men känns som om det var en evighet sen vi lämnade Koh Lanta.. Mycket har vi gjort och sett!

Så himla smidigt med en bassinet på planet

Flygplatsen på Bali

Yogastudion i Sanur

Här har vi bott i snart 2 veckor, bland risfält och bananplantor

Killarna är överlyckliga med godaste kokosglassen i glutenfria rån

Yogastudion på Usada, bali

Glutenfri veganvåffla med kokosglass och cashewgrädde

Sötaste barnmackorna på glutenfritt bröd med hemmagjort mandelsmör?

Älskar Bali hittills! Vi har varit några dagar på östra kusten, i Sanur. Mysigt samhälle med många smala gränder, marknadsstånd och affärer. En jättetrevlig strandpromenad som är flera kilometer lång där det funkar ypperligt att köra barnvagn!? Killarna tyckte det var så kallt när vi kom hit, ville knappt bada i havet eller i poolen? Bara ca 28-32 grader på land och ca 26-28 i havet och poolen. Visserligen lite skillnad då det var ca 38-40 grader sista veckorna på lanta. Lite för varmt..

Så det blev mest att vi strosade längs strandpromenaden, gick i alla gränder, hittade flera mysiga restauranger och åt på.

Vi besökte även ett lekland med barnen, då vi kände att de började tröttna på att bara gå och kolla på saker. Det är nog det bästa på hela baliresan tycker de fortfarande?? De var rejält trötta efter ett par timmar där. Jag hittade en fin yogastudio vid havet, dock ingen Ashtanga, men mycket annat, så provade på en klass där.

Sen gick resan vidare till ubud! Jag kan säga att jag haft väldigt höga förväntningar om detta stället, och det är verkligen lika fantastiskt som alla säger✨✨??

Såå mycket helt otrolig matställen, med stora menyer med glutenfritt, mjölkfritt, vegetariskt, eko, vegan och Rawfood! Det flesta restauranger är så häftiga med och man kan i princip hänga där hur länge som helst med en smoothie, en tumeric latte eller en fantastisk rawfood bakelse??

Det blir lätt att man käkar lunch på ett ställe, går vidare och fikar och hänger på ett annat.?

Vi har gjort lite annat med än att bara äta?

Jättevackra vandringar bland risfält och gamla tempel och statyer. Vi har gått och strosat längs Ubuds alla små gator med butiker i varje hörn. Det finns ett fantastiskt utbud av naturliga produkter så som handgjorda tvålar, schampo, balsam, lotion och lermasker. Allt har bara rena produkter i sig och eteriska oljor. Fantastiskt! Skulle kunna köpa hur mycket som helst!

Jag har även yogat en del, i princip varje dag faktiskt. Ett par besök på berömda yogabarn, bara för att kolla in detta berömda ställe innan jag äntligen hittade ett ställe med Ashtangayoga och Mysore practice som låg inom gångavstånd. Lite mysig shala med en bra lärare???

Ashtanga yogan är lite svårare att hitta, Hatha yoga, Vinyasa flow, yinyoga och många andra stilar finns på alla yogaställen här, men inte ashtanga. Finns ett bra ställe en bit utanför ubud, men fick inte ihop det med resten av familjen tidsmässigt att åka dit varje morgon? så väldigt glad att jag hittade Usada närmare.

Nackdelen med Ubud är att utbudet av barnaktiviteter är i det närmaste obefintligt.. inga lekplatser, inga parker, inga lekland… Vi har hittat en liten fotbollsplan som barnen sprungit runt på, men inte mycket annat, tur att det finns bra glass att muta dem med?

Nu väntar några härliga dagar till i Ubud innan vi ska bo ett par nätter vid stranden i Kuta innan hemfärd mot Sverige! Galet vad tre månader går fort ändå!

Ska bli härligt att komma hem till försommar, sol och syrener??